Ponta a semnat decizia de eliberare din funcţie a lui Marian Tutilescu, pentru a permite pensionarea

Premierul Victor Ponta a semnat decizia prin care îl eliberează din funcţie pe chestorul şef de Poliţie Marian Tutilescu, având în vedere decizia acestuia de a se pensiona, atribuţiile acestuia fiind preluate de către chestorul de poliţie Doru Dumitrescu.

504 afișări
Imaginea articolului Ponta a semnat decizia de eliberare din funcţie a lui Marian Tutilescu, pentru a permite pensionarea

Chestorul şef de Poliţie Marian Tutilescu (Imagine: Liviu Chirică/Mediafax Foto)

Premierul a mai decis ca Marius Linul să fie eliberat din fincţia de subsecretar de stat la Departamentul de Informaţii şi Protecţie Internă din MAI.

Tutilescu este, din octombrie 2009, şef al Departamentului Schengen din Ministerul Afacerilor Interne (MAI).

Joi, Marian Tutilescu a declarat pentru MEDIAFAX că şi-a depus dosarul de pensionare, invocând motive personale.

În vârstă de 57 de ani, Tutilescu a condus anterior Poliţia Capitalei, între 2003 şi 2009, iar înainte fusese adjunct al şefului Poliţiei Române.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici