Ponta despre faptul că Nuţu Cămătaru nu a fost prins, ci s-a predat: Ştiţi cum e la poliţie, l-au predat

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, că ministrul de Interne, Ioan Rus, i-a comunicat faptul că cei doi fraţi Cămătaru au fost prinşi, el replicându-le jurnaliştilor care i-au atras atenţia că Nuţu Cămătaru nu a fost prins, ci s-a predat: "Ştiţi cum e la poliţie: l-au predat".

792 afișări
Imaginea articolului Ponta despre faptul că Nuţu Cămătaru nu a fost prins, ci s-a predat: Ştiţi cum e la poliţie, l-au predat

Nuţu Cămătaru (Imagine: Mihai Spiridonica/Mediafax Foto)

"Ioan Rus mi-a comunicat că au fost prinşi amândoi fraţii", a precizat Ponta, moment în care jurnaliştii i-au atras atenţia premierului că Nuţu Cămătaru nu a fost prins, ci s-a predat.

"Ştiţi cum e la poliţie: l-au predat", a replicat Ponta.

El a precizat că Ioan Rus va prezenta miercuri, în şedinţa de Guvern, raportul privind situaţia urmăriţilor general.

"I-am solicitat ministrului de Interne, pentru miercuri, la şedinţa de Guvern, să prezinte situaţia clară cu deficienţele privind acest sistem al persoanelor date în urmărire şi măsurile necesare pentru a îndrepta o asemenea situaţie", a spus Ponta.

Premierul Victor Ponta a declarat şi luni dimineaţă, înainte ca Nuţu Cămătaru să se predea, că i-a cerut ministrului de Interne, Ioan Rus, să prezinte, miercuri, în şedinţa de Guvern, un raport privind urmăriţii general, el precizând că vor fi făcute schimbări de conducere şi de sistem la nivelul Poliţiei dacă va fi cazul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici