Ponta ironic lui Opriş (STS): Sunteţi de vină că nu merge cardul de sănătate. Opriş: Funcţionează

Premierul Ponta a avut, miercuri, o discuţie informală cu directorul STS, Marcel Opriş, spunându-i, ironic, că problemele reclamate pentru cardul de sănătate sunt din vina acestuia, şeful STS asigurându-l însă pe premier că sistemul funcţionează normal şi felicitându-l pentru introducerea cardului.

923 afișări
Imaginea articolului Ponta ironic lui Opriş (STS): Sunteţi de vină că nu merge cardul de sănătate. Opriş: Funcţionează

Ponta ironic lui Opriş (STS): Sunteţi de vină că nu merge cardul de sănătate. Opriş: Funcţionează (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

Premierul a discutat cu şeful Serviciului de Telecomunicaţii Speciale (STS), înaintea lansării Centrului de Inovare în Securitate Cibernetică, eveniment la care presa nu a avut acces.

"Domnul general Opriş, dumneavoastră sunteţi de vină că nu merge cardul, cardul de sănătate!", i-a spus Ponta acestuia, într-o discuţie surprinsă şi transmisă live pe canalul Youtube al Guvernului.

"Merge cardul şi vă felicit şi rezistaţi eroic la... E o şansă unică... Acolo totul funcţionează normal, nu există niciun fel de dubiu", a replicat Opriş.

Premierul a opinat, în context, că lansarea cardului de sănătate a fost atacată de cei care aveau de pierdut în urma introducerii sistemului.

"Dacă numai anul ăsta pierd vreo 300 milioane de euro cei care furau când nu era cardul, îi doare mâna să dea trei milioane la unii să ne înjure... La atât de mulţi bani e chiar prea mic atacul, pentru că mă aşteptam la mai mult, pentru că vorbim de sute de milioane, nu vorbim de ceva. Oricum, o să funcţioneze", a conchis Ponta.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici