Ponta transmite, din spitalul din Turcia, un mesaj cu ocazia primei zile a lunii Ramadanului

Premierul Victor Ponta a postat un mesaj în care arată că are onoarea de a se afla în Turcia în prima zi a lunii Ramadanului şi transmite urări cetăţenilor români de confesiune musulmană, vorbind şi de legăturile dintre România şi Turcia.

418 afișări
Imaginea articolului Ponta transmite, din spitalul din Turcia, un mesaj cu ocazia primei zile a lunii Ramadanului

Victor Ponta (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Pentru a marca prima zi a lunii Ramadanului, doresc să transmit cele mai bune gânduri şi urări tuturor cetăţenilor români de confesiune musulmană. De comunitatea musulmană ne leagă o relaţie puternică de prietenie, construită pe temelia solidă a respectului reciproc. Dezvoltarea societăţii româneşti şi un viitor prosper pot fi asigurate doar dacă păstrăm în inimi valorile respectului, solidarităţii şi toleranţei. Am onoarea ca, în acest moment special, să fiu în Turcia şi să mă bucur de ospitalitatea acestui popor extraordinar, de care ne leagă o relaţie care se dezvoltă în continuare pe toate planurile - politic, economic şi cultural. Am încredere că ne vom bucura împreună de toate realizările şi vom trece cu bine peste toate încercările. La mulţi ani cu prilejul începutului lunii Ramadan cea binecuvântată!", scrie Ponta pe Facebook.

Premierul Victor Ponta este internat la Spitalul Universitar Medipol din Istanbul, unde a fost operat luni la genunchiul stâng.

El a plecat spre Turcia împreună cu preşedintele turc Recep Erdogan, vineri seară, din Baku (Azerbaidjan), după ceremonia de deschidere a Jocurilor Europene.

Spitalul Universitar Medipol din Istanbul, cel mai mare centru medical privat din Turcia, este cel la care s-a operat şi preşedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, în noiembrie 2011 şi în februarie 2012.

Presa din Turcia a scris în mai multe rânduri despre strânsele legături dintre preşedintele Turciei, Recep Erdogan, şi spitalul din Istanbul. Potrivit jurnaliştilor turci, soţia şefului de stat este acţionar majoritar şi coordonează activitatea spitalului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici