Popa: Vlădan a fost reclamat de vecini şi cunoştinţe la Poliţie, unde s-au înregistrat 11 plângeri

Chestorul Liviu Popa a declarat că Gheorghe Vlădan a fost reclamat de vecini şi cunoştinţe la secţia 14 Poliţie, în 11 plângeri s-au dat soluţii propuse Parchetului, alte trei sunt în curs de soluţionare, iar soţia sa Florina Vlădan a făcut şi ea plângere împotriva bărbatului.

378 afișări
Imaginea articolului Popa: Vlădan a fost reclamat de vecini şi cunoştinţe la Poliţie, unde s-au înregistrat 11 plângeri

Popa: Vlădan a fost reclamat de vecini şi cunoştinţe la Poliţie, unde s-au înregistrat 11 plângeri (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

"Împotriva criminalului au fost depuse 14 plângeri. În 11 s-au dispus soluţii propuse Parchetului competent. Alte trei sunt în curs de soluţionare. Una a fost depusă de soţie, Florina Vlădan", a afirmat Popa.

Şeful Poliţiei Române a spus că nu poate face aprecieri în ce priveşte soluţiile date de Parchet.

"Titularu; urmăririi penale este procurorul, el dispune începerea urmăririi penale", a spus Popa.

Poliţistul Gheorghe Vlădan lucra ca şofer la Centrul medical de diagnostic şi tratament Dr. N. Kretzulescu - Policlinica Ministerului Administraţiei şi Internelor, anterior el fiind angajat ca şofer la MAI.

El a ucis două persoane şi a rănit alte şase, într-un coafor din Dorobanţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici