Porsche-ul Poliţiei Prahova a făcut senzaţie pe DN1. Bolidul atinge peste 300 km la oră şi e destinat prinderii vitezomanilor - VIDEO

Un agent al Poliţiei Rutiere Prahova a condus, vineri, cu 190 de kilometri la oră un autoturism Porsche 911, intrat în dotarea Poliţiei după ce a fost confiscat, poliţistul atingând această viteză în timp ce le făcea jurnaliştilor o demonstraţie cu privire la capacitatea maşinii, pe DN 1.

8914 afișări
Imaginea articolului Porsche-ul Poliţiei Prahova a făcut senzaţie pe DN1. Bolidul atinge peste 300 km la oră şi e destinat prinderii vitezomanilor - VIDEO

Porsche-ul Poliţiei Prahova a făcut senzaţie pe DN1. Bolidul atinge peste 300 km la oră şi e destinat prinderii vitezomanilor - VIDEO

Poliţia Rutieră Prahova beneficiază, începând de vineri, de un autoturism Porsche 911 din anul 2001, cu o capacitate cilindrică de 3600 de centrimetri cubi, cu 420 de cai putere şi care poate atinge o viteză de peste 300 de kilometri la oră, ajungând la 100 de kilometri la oră în doar şapte secunde.

Maşina, care a fost inscripţionată cu însemnele Poliţiei, a fost confiscată în urmă cu zece ani, după ce a fost descoperită în Vama Nădlac încărcată cu câteva zeci de kilograme de droguri. La momentul la care a fost descoperită cu droguri maşina era condusă de doi cetăţeni turci.

Vineri, reprezentanţii Poliţiei Prahova i-au chemat pe jurnalişti pentru a face o prezentare a maşinii, care va fi folosită în special la acţiuni pe DN 1.

Unul dintre poliţiştii care au condus maşina şi care au prezentat capacitatea tehnică a bolidului s-a lăsat filmat de un cameraman în timp ce conducea pe DN 1 cu 190 de kilometri la oră. Ulterior, înregistrarea a fost postată pe internet.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici