Portalul Ministerului Dezvoltării, atacat de hackeri

Reprezentanţii Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei au anunţat că site-ul de web al instituţiei a fost implicat într-un incident cibernetic.

107 afișări
Imaginea articolului Portalul Ministerului Dezvoltării, atacat de hackeri

Portalul Ministerului Dezvoltării, atacat de hackeri

Potrivit reprezentanţilor Ministerului Dezvoltării, specialiştii lucrează la „soluţionarea problemelor tehnice apărute şi colaborează cu autorităţile statului responsabile cu securitatea cibernetică pentru investigarea cauzelor incidentului.”

Cei de la minister anunţă că nicio informaţie publicată pe site-ul www.mdlpa.ro „nu a fost depreciată sau pierdută”.

După finalizarea verificărilor de specialitate, site-ul www.mdlpa.ro va fi din nou disponibil tuturor utilizatorilor.

„Prioritatea ministerului este soluţionarea cu succes şi cât mai rapidă a incidentului, pentru a ne asigura că site-ul nu mai prezintă riscuri de securitate cibernetică şi că utilizatorii acestuia îl pot folosi din nou fără riscuri”, au precizat reprezentanţii Ministerului Dezvoltării.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
portal,
hackeri,
minister

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici