Portul Constanţa Sud fluvial a fost închis din cauza vântului puternic

Portul Constanţa Sud fluvial a fost închis, duminică, la orele prânzului, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile.

17 afișări
Imaginea articolului Portul Constanţa Sud fluvial a fost închis din cauza vântului puternic

Portul Constanţa Sud fluvial a fost închis din cauza vântului puternic (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Căpităniei Zonale Constanţa, portul a fost închis din cauza vântului puternic, care suflă cu peste 50-60 de kilometri pe oră. În cazul în care condiţiile meteorologice nefavorabile se vor accentua, este posibil ca şi activitatea în celelalte porturi să fie sistată.

Pe de altă parte, circulaţia pe drumurile naţionale care străbat judeţul Constanţa, cât şi pe cele judeţene şi comunale se desfăşoară în condiţii de iarnă, însă nu există artere rutiere blocate.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Rutiere Constanţa, pe drumul Ovidiu-Hârşova vizibilitatea este sub 100 de metri din cauza ceţii, iar şoferii sunt sfătuiţi să circule cu prudenţă pe toate arterele din judeţ.

De asemenea, conform reprezentanţilor ENEL Dobrogea, în prezent în judeţul Constanţa mai sunt 20 de localităţi nealimentate cu energie electrică, fiind avariate cinci linii de medie tensiune. Reprezentanţii ENEL estimează că până la sfârşitul zilei reluarea alimentării cu energie ar putea fi făcută în majoritatea localităţilor.

Toate localităţile din judeţele Constanţa şi Tulcea au rămas fără energie electrică, în noaptea de sâmbătă spre duminică, timp de aproximativ două ore, din cauza unor avarii la liniile de înaltă tensiune.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici