Portul Constanţa Sud Fluvial rămâne închis

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că duminică, începând cu ora 18.00, au fost redeschise navigaţiei porturile Mangalia şi Midia, portul Constanţa Sud Fluvial rămânând închis.

50 afișări
Imaginea articolului Portul Constanţa Sud Fluvial rămâne închis

Portul Constanţa Sud Fluvial rămâne închis (Imagine: Mediafax Foto)

Porturile Constanţa Sud Fluvial, Midia şi Portul Mangalia au fost închise din nou, duminică, din cauza vântului puternic, care suflă cu aproximativ 70 de kilometri la oră.

Directorul Căpităniei Zonale Constanţa, Alexandru Mezei, a declarat că manevrele în cele două porturi au fost suspendate în jurul orei 13.00 deoarece vântul suflă puternic din sector vestic.

Toate porturile maritime au fost închise, sâmbătă, în jurul prânzului, tot din cauza vântului puternic şi au redevenit operaţionale sâmbătă noaptea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici