Portul Midia a fost închis din cauza condiţiilor meteo. Judeţul Constanţa se află sub avertizare de vânt puternic

Centrul Infotrafic din cadrul IGPR anunţă că, din cauza vântului puternic, Portul Midia a fost închis, vineri, începând cu ora 16.00. Judeţul Constanţa este sub avertizare de vânt puternic până la ora 19.00.

71 afișări
Imaginea articolului Portul Midia a fost închis din cauza condiţiilor meteo. Judeţul Constanţa se află sub avertizare de vânt puternic

Portul Midia a fost închis din cauza vântului puternic

Potrivit Centrului Infotrafic, Portul Media a fost închis, vineri, de la ora 16.00, din cazua vântului puternic.

„Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, în judeţul Constanţa, din cauza vântului puternic, portul Midia a fost închis, începând cu ora 16.00”, au anunţat reprezentanţii IGPR:

Potrivit meteorologilor, judeţele Constanţa şi Tulcea sunt sub avertizare Cod galben de vânt puternic până la ora 19.00. Specialişţtii susţin că în cele două judeţe se vor înregistra intensificări locale ale vântului cu rafale de 55 - 65 km/h.

Taguri:
port,
midia,
închis

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici