Porturi închise din cauza vizibilităţii reduse

Porturile Constanţa Sud - fluvial, Constanţa Nord şi Sud - maritim şi Midia, precum şi Canalul Dunăre - Marea Neagră, au fost închise, luni, din cauza ceţii.

2 afișări
Imaginea articolului Porturi închise din cauza vizibilităţii reduse

Porturi închise din cauza vizibilităţii reduse

Directorul Căpităniei Zonale Constanţa, Alexandru Mezei, a declarat că, din cauza vizibilităţii extrem de scăzute, care este sub jumătate de milă marină, începînd cu ora 07.00 au fost suspendate manevrele în toate porturile constănţene şi la Midia.

Tot din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, a fost suspendată şi activitatea convoaielor de barje pe Canalul Dunăre-Marea Neagră, prin ecluza de la Agigea.

Pentru evitarea producerii unor accidente, navele trebuie să stea în permanenţă cu semnalele luminoase şi sonore în funcţiune şi să aibă în permanenţă un om de veghe. Manevrele navelor în porturi vor fi reluate după ridicarea ceţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici