Porturile de la Marea Neagră, închise din cauza ceţii, au fost redeschise vineri după-amiază

Porturile Constanţa Nord şi Sud au fost redeschise, vineri după-amiază, după ce toate manevrele navelor fuseseră sistate în cursul dimineţii din cauza vizibilităţii scăzute în condiţii de ceaţă.

66 afișări
Imaginea articolului Porturile de la Marea Neagră, închise din cauza ceţii, au fost redeschise vineri după-amiază

Porturile de la Marea Neagră au fost închise din cauza ceţii (Imagine: Mediafax Foto)

Astfel, potrivit reprezentanţilor Căpităniei Zonale Constanţa, datorită îmbunătăţirii condiţiilor meteorologice, manevrele de încărcare şi descărcare ale navelor în porturile Constanţa Nord şi Constanţa Sud - maritim şi fluvial, dar şi traficul de barje prin ecluza de la Agigea a Canalului Dunăre - Marea Neagră, au fost reluate vineri, în jurul orei 14.00.

Operaţiunile portuare fuseseră sistate de dimineaţă, începând cu ora 9.30, din cauza ceţii dense, vizibilitatea pe mare scăzând sub o jumătate de milă marină.

În schimb, operaţiunile portuare sunt în continuare sistate la Mangalia şi Midia, unde vizibilitatea continuă să fie redusă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici