Video Porturile maritime au fost închise din cauza vizibilităţii reduse

Toate porturile maritime au fost închise, duminică dimineaţă, din cauza vizibilităţii reduse, care este sub o jumătate de milă marină.

1 afișare

Directorul Căpităniei Zonale Constanţa, Alexandru Mezei, a declarat că, duminică, de la ora 4.30, au fost suspendate manevrele în Portul Mangalia, iar o oră mai târziu au fost închise porturile Constanţa Nord şi Sud, maritim şi fluvial.

De asemenea, a fost suspendat şi traficul pe Canalul Dunăre – Marea Neagră. Alexandru Mezei a precizat că de la ora 7.30 au fost oprite toate manevrele şi în Portul Midia.

În prezent, vizibilitatea în porturile maritime şi pe canalele navigabile este sub o jumătate de milă marină.

Porturile vor fi redeschise după ce condiţiile meteorologice vor reveni la normal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici