Poşta Română a încheiat un parteneriat cu Ria Money Transfer

  • Compania Naţională Poşta Română a încheiat un parteneriat cu Ria Money Transfer, furnizor de servicii de transfer de bani, anunţă compania.
  • Serviciul Ria Money Transfer va fi disponibil, etapizat, în 1.200 de oficii poştale din toată ţara.
  • Serviciile Ria Money Transfer sunt disponibile în peste 161 de ţări, înclusiv în zone greu accesibile
987 afișări
Imaginea articolului Poşta Română a încheiat un parteneriat cu Ria Money Transfer

Poşta Română a încheiat un parteneriat cu Ria Money Transfer

Serviciul Ria Money Transfer va fi disponibil, etapizat, în 1.200 de oficii poştale din toată ţara.

“Încercăm, în permanenţă, să ajungem la clienţii noştri prin diversificarea ofertelor şi serviciilor financiare pe care le oferim prin intermediul Poştei Române”, a declarat Horia Grigorescu, Directorul General al Poştei Române.

Serviciile Ria Money Transfer sunt disponibile în peste 161 de ţări, înclusiv în zone greu accesibile. Cu o reţea mondială de peste 389.000 de locaţii, Ria micşorează distanţele dintre familii şi cei dragi lor prin servicii de transfer de bani la un nivel înalt de calitate.

„România reprezintă un coridor strategic important pentru Ria, aşa că suntem entuziasmaţi de potenţialul imens al acestui nou parteneriat cu Poşta Română şi de multiplele oportunităţi pe care ni le oferă de a extinde experienţa noastră dovedită în serviciile poştale”, a declarat Juan Bianchi, CEO al Transferului de bani Euronet Segment.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici