Poşta Română şi Auchan au încheiat un parteneriat. În oficiile poştale vor fi vândute dulciuri, băuturi şi snacks-uri

  • Poşta Română anunţă, vineri, că în oficiile poştale vor fi vândute şi produse alimentare şi nealimentare.
  • Proiectul debutează cu o etapă pilot în patru oficii poştale din Piteşti.
2144 afișări
Imaginea articolului Poşta Română şi Auchan au încheiat un parteneriat. În oficiile poştale vor fi vândute dulciuri, băuturi şi snacks-uri

„Auchan Retail România şi Poşta Română au încheiat un parteneriat pentru vânzarea de produse alimentare şi nealimentare în incinta oficiilor poştale din ţară. Proiectul debutează cu o etapă pilot în 4 oficii poştale din Piteşti. Inaugurarea a avut loc astăzi (vineri - n.r.), în prezenţa directorilor generali ai celor două companii”, potrivit unui comunicat de presă.

Gama selecţionată şi pusă la dispoziţie „by Auchan” este formată din aproximativ 150 de produse şi este expusă pe o suprafaţă de vânzare de 10-12 metri pătraţi în incinta oficiilor poştale.

Clienţii vor putea găsi aici produse de băcănie, dulciuri, băuturi, snacks-uri, dar şi o selecţie de articole nealimentare.

„Prin acest proiect deschidem o nouă perspectivă asupra pieţei, prin diversificarea plajei de servicii oferite clienţilor în oficiile poştale. În acelaşi spaţiu în care aceştia vor accesa serviciile noastre clasice, de astăzi, vor beneficia de o ofertă bogată de produse alimentare şi nealimentare din portofoliul partenerului nostru, ceea ce va avea un efect pozitiv pentru consumatorii care îşi doresc să poată rezolva lucrurile repede şi uşor”, a spus Valentin Ştefan, Directorul General al Companiei Naţionale Poşta Română.

În funcţie de gradul de satisfacţie înregistrat în rândul clienţilor în urma etapei pilot, cele două companii îşi propun o extindere la scară largă a proiectului care să acopere, treptat, cât mai multe oficii poştale din România.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici