Poţi să te angajezi la UE şi fără studii superioare! Au început deja recrutările!

Ultima competiţie din acest an pentru joburi în instituţiile europene oferă o şansă şi celor care nu au studii superioare. Deschisă pe 17 noiembrie, selecţia se derulează pe durata unei luni şi se adresează celor care vor să lucreze în secretariat. Pentru a avea şanse să te angajezi, trebuie să ştii una dintre cele trei limbi agreate de UE – engleză, franceză sau germană, şi trebuie să ai cel puţin trei ani de experienţă în domeniul secretariatului.

65 afișări
Imaginea articolului Poţi să te angajezi la UE şi fără studii superioare! Au început deja recrutările!

Poţi să te angajezi la UE şi fără studii superioare! Au început deja recrutările! (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"În lunile noiembrie-decembrie, se desfăşoară cea mai mare competiţie, ca număr de înscrişi, şi anume cea de asistenţi în domeniul secretariatului. La această competiţie se pot înscrie persoane care nu au o facultate, dar care au lucrat în secretariat şi trebuie să facă dovada că au o minimă experienţă de trei ani în acest domeniu. Este singura competiţie la care se acceptă doar studiile liceale", a declarat, la videochatul incont.ro, Alin Ghizasan, manager de proiecte în cadrul Euroconcurs.

Citeşte mai multe despre angajarea la UE fără studii superioare pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici