Povestea emoţionantă a unui căţel condamnat la moarte. Cum a fost salvat de pompierii din Bihor

  • Fiecare viaţă are valoare. Cel mai bine ştiu şi preţuiesc asta pompierii, printre alţi salvatori.
  • Un pui de câine a zăcut cu zilele într-o fântână dintr-o gospodărie din Şimian, judeţul Bihor.
  • Stăpânii erau plecaţi, aşa că vecinii au dat alarma
2283 afișări
Imaginea articolului Povestea emoţionantă a unui căţel condamnat la moarte. Cum a fost salvat de pompierii din Bihor

Salvatorul, cu puiul grăsunel în braţe FOTO IGSU/Facebook

Puii de câine trec prin tot felul de păţanii, unele foarte neplăcute, iar cel mai des sunt de vină oamenii. Din fericire, nu a fost şi cazul unui pui grăsun, din comuna Şimian. „Vecinii mi-au spus că se afla acolo de 2-3 zile... şi risca să moară de foame. Stăpânii lui erau plecaţi. L-am găsit în fântâna gospodăriei. Când am auzit cum plângea... vă daţi seama că nu a mai contat adâncimea puţului. Am acţionat de urgenţă pentru a-l aduce la suprafaţă în cel mai scurt timp”, a povestit plutonierul adjutant şef Farkas Janos,  salvatorul patrupedului căzut în fântână.

Asigurat de ceilalţi colegi, pompierul a coborât în fântâna adâncă de 12 metri şi a reuşit să aducă la suprafaţă căţeluşul, în doar câteva minute, „prinzând-l „ca pe un copilaș”, așa cum avea să povestească mai târziu acesta”, se arată în postarea ISU, devenită virală pe Facebook.
 
Ghemotocul a fost astfel înapoiat stăpânilor săi teafăr şi nevătămat, dar cu siguranţă speriat de păţania cu fântâna.
 
Din întâmplare au ce învăţa şi „părinţii” animalelor de companie şi anume, să se asigure că acestea sunt în siguranţă acasă, mai ales dacă ei au de gând să lipsească pentru perioade mai lungi de timp.
 

Vecinii mi-au spus că se afla acolo de 2-3 zile... şi risca să moară de foame. Stăpânii lui erau plecaţi. L-am găsit în...

Publicată de IGSU - Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta, Romania pe Luni, 8 februarie 2021

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici