„Poveşti pentru bunicii noştri”, turneu de teatru în căminele de bătrâni

  • BIS Teatru revine pe scena Sibiului cu patru mari evenimente.
  • Primul dintre acestea presupune un turneu în căminele de bătrâni din Sibiu şi din împrejurimi.
  • Este vorba de „Poveşti pentru bunicii noştri”, turneu în căminele pentru persoane vârstnice (24 iunie - 14 iulie 2021).
182 afișări
Imaginea articolului „Poveşti pentru bunicii noştri”, turneu de teatru în căminele de bătrâni

„Poveşti pentru bunicii noştri”, turneu de teatru în căminele de bătrâni

După o lungă perioadă de izolare, în care multe dintre întâlnirile artiştilor BIS cu publicul din Sibiu şi din ţară, au avut loc online, iar cele 40 de spectacole cu public prezentate în 2020 s-au jucat în prezenţa unui număr limitat de spectatori, BIS Teatru revine în mijlocul spectatorilor cu patru evenimente mari care vor avea loc în acest an la Sibiu şi în împrejurimile Sibiului.

Este vorba de „Poveşti pentru bunicii noştri”, turneu în căminele pentru persoane vârstnice (24 iunie - 14 iulie 2021), Festivalul „25 de ore de teatru non-stop”, ediţia a XI-a (25 - 26 septembrie 2021), „Teatrul din Cartier” (1-15 august 2021) şi Stagiunea de vară BIS Teatru la Grădina BIS (15 iulie - 15 octombrie 2021).

„Poveşti pentru bunicii noştri” este un turneu pentru cei care „însingurarea e o stare de fapt dinainte ca pandemia să ne înstrăineze şi continuă pentru cei mai puţin norocoşi dintre ei şi după ridicarea restricţiilor.

Astfel, în perioada 24 iunie – 14 iulie 2021, actorii BIS Teatru vor juca spectacolul „Muzicanţii din Bremen”, scenariul şi regia Bogdan Sărătean, în cinci cămine pentru persoane vârstnice din Sibiu, Sălişte, Tălmaciu şi Ighişu Vechi, după următorul program:

  • Joi, 24 iunie 2021, ora 14:00 – Unitatea de Asistenţă Medico-Socială Sălişte
  • Vineri, 25 iunie 2021, ora 15:00 – Căminul pentru persoane vârstnice Tălmaciu
  • Duminică, 27 iunie 2021, ora 14:00 – Căminul pentru persoane vârstnice Ighişu Vechi
  • Marţi, 13 iulie 2021, ora 10:30 – Căminul pentru persoane vârstnice Sibiu (Str. Azilului)
  • Miercuri, 14 iulie 2021, ora 16:00 – Căminul pentru persoane vârstnice Sibiu (Str. George Coşbuc).

„Hibernarea BIS a luat sfârşit. Suntem pregătiţi pentru primul capitol din acest an, proiectul comunitar «Poveşti pentru bunicii noştri». «Muzicanţii din Bremen» s-au înnoit şi vor porni în turneu spre căminele pentru persoane vârstnice. Vom începe în zona rurală, joi, 24 iunie şi vom încheia în Sibiu la jumătatea lunii iulie. Povestea muzicanţilor care caută o casă a lor, în care să îmbătrânească liniştiţi, feriţi de cerinţele «stăpânilor», va fi împărtăşită cu cei care mai bine de un an de zile au fost izolaţi şi însinguraţi. Muzica originală compusă de Charlie Fălămaş va răsuna de la Sălişte şi până pe Strada Azilului, din miezul vechiului burg sibian, de la Tălmaciu şi până la Ighişu Vechi, departe de lumea dezlănţuită. Aducem mulţumiri managerilor căminelor pentru vârstnici, care au întâmpinat cu deschidere şi entuziasm propunerile BIS Teatru”, a declarat Bogdan Sărătean, regizor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici