Prahova: Angajată de la Cabana Omu, dată dispărută, căutată de salvamontişti şi jandarmi montani

O angajată de la Cabana Omu din Munţii Bucegi, care a dispărut luni seară, este căutată de salvamontişti şi jandarmi montani din judeţele Prahova şi Dâmboviţa, colegii femeii spunând că femeia a plecat să ducă gunoiul şi nu s-a mai întors, transmite corespondentul MEDIAFAX.

489 afișări
Imaginea articolului Prahova: Angajată de la Cabana Omu, dată dispărută, căutată de salvamontişti şi jandarmi montani

Prahova: Angajată de la Cabana Omu, dată dispărută, căutată de salvamontişti şi jandarmi montani (Imagine: Victor Ciupuliga/Mediafax Foto)

Salvamontişti din judeţele Prahova şi Dâmboviţa, împreună cu jandarmi montani, participă, marţi, la acţiuni de căutare a unei femei dispărute luni seară.

Potrivit şefului Salvamont Buşteni, Gheorghe Haiduc, femeia lucrează la Cabana Omu, iar luni a plecat să ducă gunoiul şi nu s-a mai întors, colegii săi reclamând dispariţia acesteia.

La ora transmiterii acestei ştiri, operaţiunea de căutare este în desfăşurare, fiind îngreunată însă de condiţiile meteorologice, întrucât pe munte este ceaţă iar vizibilitatea este redusă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici