Prahova: Circulaţie îngreunată pe mai multe drumuri din judeţ, din cauza ceţii

Circulaţia rutieră se desfăşoară cu dificultate, vineri după-amiază, pe toate drumurile naţionale şi pe unele tronsoane de drum din sudul judeţului Prahova, ceaţa deasă reducând vizibilitatea până la 20 de metri în unele zone.

15 afișări
Imaginea articolului Prahova: Circulaţie îngreunată pe mai multe drumuri din judeţ, din cauza ceţii

Prahova: Circulaţie îngreunată pe mai multe drumuri din judeţ, din cauza ceţii (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Prahova, traficul rutier se desfăşoară cu dificultate în special pe DN 1, pe tronsonul cuprins între kilometrul 39 şi kilometrul 89. De asemenea, ceaţa reduce vizibilitatea pe DN 1 A, din Ploieşti până în localitatea Gura Vitioarei, precum şi pe DN 1 B Ploieşti - Buzău, DN 1 D Ploieşti - Urziceni, DN 72 Ploieşti - Târgovişte şi pe toate drumurile judeţene din zona de sud a judeţului.

Poliţiştii recomandă şoferilor să ruleze cu viteză redusă, să folosească luminile de ceaţă şi le atrag atenţia asupra faptului că orice depăşire pe timp de ceaţă este extrem de riscantă, întrucât cei care depăşesc pot fi surprinşi de apariţia bruscă de pe sensul opus a unor autovehicule care circulă fără lumini sau având în funcţiune doar luminile de poziţie.

De altfel, vineri după-amiază, un grav accident de circulaţie s-a produs pe DN 1, la Movila Vulpii, doi oameni murind în urma coliziunii violente dintre două maşini.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici