Prahova: Traficul pe DN 1, la kilometrul 77, unde o maşină a luat foc, a revenit la normal

Traficul rutier pe DN1 Braşov-Ploieşti a fost întrerupt, duminică, la ora 17.30, din cauza unei maşini care a luat foc, la kilometru 77, informează Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

1 afișare
Imaginea articolului Prahova: Traficul pe DN 1, la kilometrul 77, unde o maşină a luat foc, a revenit la normal

Imagine din arhiva Mediafax Foto

Traficul rutier pe Drumul Naţional 1, la kilometrul 77, a revenit la normal, duminică, la ora 19.00, după ce în jurul orei 17.40 sensul de mers Braşov – Ploieşti a fost complet blocat din cauză că un autoturism a luat foc, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit poliţiştilor prahoveni, circulaţia pe DN 1, întreruptă pe cele două benzi ale sensului de mers Braşov – Ploieşti din cauza unei maşini care a luat foc la kilometrul 77, a revenit la normal.

Autoturismul care a luat foc, un Fiat care circula dinspre Braşov către Ploieşti, a fost scos de pe carosabil după ce incendiul a fost stins, fără a exista victime în urma incidentului. Cât timp traficul a fost blocat pe sensul de mers Braşov – Ploieşti, circulaţia a fost dirijată, fiind deviată pe cele douã benzi ale sensului de mers Ploieşti – Braşov.

Conform reprezentanţilor Dispeceratului de Monitorizare a Traficului Rutier de la Sinaia, circulaţia de desfăşura cu dificultate, duminică seară, în zona staţiunii Buşteni, unde se formase o coloană de maşini care circulau bară la bară, cu o viteză de cel mult 30 de kilometri la oră, fără să existe, însă, blocaje în trafic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici