Prahova: Un copil de 4 ani s-a încuiat în casă şi a refuzat accesul părinţilor

Un copil în vârstă de 4 ani s-a încuiat în casă şi a refuzat să mai deschidă uşa părinţilor. Au intervenit pompierii prahoveni, care au intrat pe geamul de la balcon în locuinţă şi l-au găsit pe copil uitându-se la desene animate.

468 afișări
Imaginea articolului Prahova: Un copil de 4 ani s-a încuiat în casă şi a refuzat accesul părinţilor

Prahova: Un copil de 4 ani s-a încuiat în casă şi a refuzat accesul părinţilor

Pompierii din cadrul Detaşamentului 1 de Pompieri Ploieşti au fost solicitaţi, joi, să pătrună într-un apartament din municipiul Ploieşti în care un copilaş de patru ani s-a încuiat şi nu mai dorea să deschidă uşa pentru părinţi.
 
Micuţul nu a fost speriat de apariţia pompierului în locuinţă, pe geamul de la balcon.
 
Copilul a fost găsit în casă liniştit, uitându-se la desene animate, la televizor.
 
După deblocarea uşii de la intrarea în locuinţă, copilul a ieşit împreună cu pompierul, purtând casca de pompier.
 
Reprezentanţii ISU Prahova spun că micuţul nu a fost neglijat de părinţi. Aceştia ieşiseră puţin pe casa scării, iar uşa a rămas deschisă. Copilul a profitat de moment şi a încuiat-o, apoi a mers liniştit la televizor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici