Prahova: Un copil de 6 ani a căzut într-un puţ cu apă

Un copil de aproximativ şase ani a căzut, vineri după-amiază, într-un puţ cu apă, adânc de patru metri, din comuna prahoveană Ceraşu.

29 afișări
Imaginea articolului Prahova: Un copil de 6 ani a căzut într-un puţ cu apă

Prahova: Un copil de 6 ani a căzut într-un puţ cu apă (Imagine:Arhiva Mediafax Foto)

Şeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, Nicolae Popescu, a declarat că băiatul se juca pe un teren din spatele şcolii, iar la un moment dat a călcat pe capacul de canal, care se pare că era fisurat, alunecând în interiorul acestuia, adânc de patru metri şi plin cu dejecţii şi apă pluvială.

Popescu a precizat că pompierii au fost anunţaţi despre incident prin intermediul Serviciului unic de urgenţă 112.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru situaţii de Urgenţă Prahova, Raluca Neacşu, a declarat că pompierii au scos din canalul de colectare trupul neînsufleţit al băiatului, după ce canalul a fost parţial golit de apa pluvială şi dejecţiile din interior, cu ajutorul unor vidanje.

Imediat după ce a fost scos la suprafaţă, copilul a fost supus unor manevre de resuscitare, însă acestea nu au avut niciun rezultat.

Băiatul a fost scos din canal după aproximativ o oră de la momentul la care a căzut.

La operaţiunea de salvare a copilului au participat două echipaje de pompieri, cărora li s-a adăugat grupa operativă din cadrul ISU Prahova, în total la operaţiune participând 15 salvatori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici