Prahova: Un drum blocat şi circulaţie îngreunată pe alte drumuri din judeţ

Drumul care face legătura între municipiul Câmpina şi comuna Brebu, judeţul Prahova, este blocat complet, marţi după-amiază, iar traficul rutier se desfăşoară cu dificultate şi pe alte drumuri din judeţul Prahova, din cauza căderilor abundente de zăpadă.

156 afișări
Imaginea articolului Prahova: Un drum blocat şi circulaţie îngreunată pe alte drumuri din judeţ

Prahova: Un drum blocat şi circulaţie îngreunată pe alte drumuri din judeţ (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit informaţiilor furnizate de Poliţia Prahova, drumul care face legătura între municipiul Câmpina şi comuna Brebu este complet blocat, marţi după-amiază, din cauza căderilor de zăpadă.

De asemenea, drumul care duce din comuna Dumbrăveşti către Mănăstirea Zamfira, din judeţul Prahova, este închis circulaţiei autovehiculelor cu masă mai mare de 3,5 tone, după ce un TIR a rămas înzăpezit pe acest drum.

Traficul rutier se desfăşoară cu dificultate din cauza ninsorilor abundente şi pe alte tronsoane de drum din Prahova, anunţă Poliţia.

Astfel, circulaţia este îngreunată pe drumul judeţean 100 B în comuna Drăgăneşti, pe DJ 102 A în localitatea Plopeni Sat, dar şi la intrarea în Ploieşti dinspre Târgovişte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici