Video Prahovean prins în timp ce vroia să vândă un kilogram de mercur

Poliţiştii prahoveni au prins un bărbat care intenţiona să vândă un kilogram de mercur, bărbatul declarându-le anchetatorilor că a colectat mercurul de la diverse aparate scoase din uz.

97 afișări

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova, Radu Dan, poliţiştii prahoveni au prins un bărbat în vârstă de 45 de ani, din localitatea prahoveană Tătaru, care încerca să vândă un kilogram de mercur.

Radu Dan a declarat că poliţiştii aveau informaţii potrivit cărora bărbatul voia să vândă mercurul şi au pretins că sunt potenţiali cumpărători.

Bărbatul a fost prins în comuna Gornet Cricov, iar în momentul în care a fost depistat el avea mercurul într-o sticlă pe care o ţinea într-un buzunar al hainei cu care era îmbrăcat.

Radu Dan a spus că bărbatul le-a declarat anchetatorilor că în ultimii ani a lucrat la un centru de colectare a fierului vechi la care au fost aduse diverse utilaje, unele cu termometru, şi că a strâns mercurul în timp, de la aceste utilaje.

Mercurul a fost ridicat, iar poliţiştii continuă cercetările, bărbatul fiind acuzat de comiterea infracţiunii de deţinere de substanţe toxice fără drept.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici