Predoiu a convocat la Guvern comandamentul pentru situaţii de urgenţă

Premierul interimar Cătălin Predoiu i-a convocat, marţi, la Guvern pe mai mulţi membri ai comandamentului pentru situaţii de urgenţă, solicitând un raport privind problemele generate la nivel naţional de viscolul din ultimele ore, au declarat agenţiei MEDIAFAX surse oficiale.

464 afișări
Imaginea articolului Predoiu a convocat la Guvern comandamentul pentru situaţii de urgenţă

Cătălin Predoiu (Imagine: Mediafax foto/AFP)

"Membrii comandamentului au prezentat o informare din care rezultă că viscolul a blocat traficul pe numeroase drumuri naţionale şi a impus restricţii de circulaţie. Predoiu a cerut să fie continuate măsurile de intervenţie şi să fie informat periodic despre problemele existente", au arătat sursele.

Luni seara, premierul interimar a avut o videoconferinţă cu prefecţii, atenţionând că situaţia meteo se menţine foarte severă şi se va înrăutăţi în perioada următoare, ceea ce impune păstrarea Codului portocaliu.

Zeci de drumuri naţionale şi judeţene din toată ţara sunt blocate, marţi, Capitala şi 19 judeţe din sudul şi sud-estul ţării aflându-se, până miercuri dimineaţă, sub avertizare cod portocaliu de ninsori şi viscol.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici