Prefectul Capitalei, după un control în parcul Floreasca: Concluziile sunt foarte grave

Prefectul Capitalei, Rareş Hopincă, a efectuat vineri un control în Parcul Floreasca, în cadrul acţiunii de verificare a locurilor de joacă. „Concluziile sunt foarte grave. Trebuie intervenit de urgenţă, pentru că nu este un loc sigur pentru copii”, afirmă el.

4194 afișări
Imaginea articolului Prefectul Capitalei, după un control în parcul Floreasca: Concluziile sunt foarte grave

Facebook / Rareş Hopincă

Prefectul Municipiului Bucureşti, Rareş Hopincă, a efectuat vineri un control în Parcul Floreasca, în cadrul acţiunii de verificare a locurilor de joacă.

Au fost verificate toate echipamentele din locurile de joacă, căile de acces, sistemul de supraveghere şi arborii aflaţi în declin biologic.

„Am avut mai multe sesizări din partea părinţilor şi a cetăţenilor din zonă cu privire la starea în care se află Parcul Floreasca. Din acest motiv, m-am alăturat astăzi echipei de control care a verificat acest parc. oncluziile sunt foarte grave. Trebuie intervenit de urgenţă, pentru că nu este un loc sigur pentru copii. Vom avea astăzi rapoartele din partea tuturor instituţiilor şi voi impune Primăriei Generale şi ALPAB să remedieze deficienţele de urgenţă. Dacă nu se conformează vom amenda, iar dacă problemele persistă ne aflăm în faţa unor infracţiuni”, afirmă Rareş Hopincă.

Prefectura Capitalei precizează că acţiunile de control în parcuri şi locuri de joacă se desfăşoară în baza unei hotărâri a Comitetului Municipal pentru Situaţii de Urgenţă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici