Prefectul din Gorj, nemulţumit de lipsa utilajelor de deszăpezire pe Transalpina

  • Prefectul judeţului Gorj, Corneliu Răducan Morega, s-a declarat nemulţumit de faptul că sâmbătă nu erau utilaje de deszăpezire pe Transalpina.
  • Transalpina, cel mai înalt drum din România, este închis din luna octombrie a anului trecut.
  • Şoseaua ar putea fi redeschisă peste câteva săptămâni.
650 afișări
Imaginea articolului Prefectul din Gorj, nemulţumit de lipsa utilajelor de deszăpezire pe Transalpina

Sursă FOTO: Facebook/ Corneliu Răducan-Morega

Mesajul a fost transmis pe Facebook.

„Am mers ieri pe Transalpina pentru a observa modul în care se lucrează la deszăpezirea celui mai înalt drum din România. În jurul prânzului, pe Transalpina nu se mai află niciun lucrător care să cureţe zăpada de pe partea carosabilă. Deszăpezirea Transalpinei este o operaţiune foarte importantă pentru economia judeţului Gorj şi trebuie dusă la bun sfârşit în cel mai scurt timp. Îmi doresc ca fiecare lucrare publică să fie tratată cu seriozitate”, a scris prefectul pe reţeaua de socializare.

Transalpina, cel mai înalt drum din România, este închis din luna octombrie a anului trecut. Şoseaua ar putea fi redeschisă peste câteva săptămâni, după înlăturarea zăpezii de pe carosabil.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici