Prefectura Ilfov: Activitate didactică suspendată în Baloteşti, Mogoşoaia şi Ştefăneşti

  • Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Ilfov a decis ca începând de luni să suspende activitatea didactică ce presupune prezenţă fizică la nivelul unităţilor de învăţământ, ca urmare a depăşirii ratei de incidenţă de 6/1000 locuitori.
  • Localităţile vizate sunt Baloteşti, Mogoşoaia şi Ştefăneşti.
  • În aceste unităţi procesul de învăţământ se va desfăşura online.
478 afișări
Imaginea articolului Prefectura Ilfov: Activitate didactică suspendată în Baloteşti, Mogoşoaia şi Ştefăneşti

Prefectura Ilfov: Activitate didactică suspendată în Baloteşti, Mogoşoaia şi Ştefăneşti

Potrivit unui comunicat al Prefecturii Ilfov, începând de luni se suspendă activitatea didactică ce presupune prezenţă fizică la nivelul unităţilor de învăţământ din localităţile Baloteşti, Mogoşoaia şi Ştefăneşti ca urmare a depăşirii ratei de incidenţă de 6/1000 locuitori.

Conform comunicatului, în aceste unităţi procesul de învăţământ se va desfăşura online.

„Având în vedere faptul că în perioada 22-31.03.2021 se desfăşoară simulările pentru evaluările naţionale 2021 şi examenele naţionale de bacalaureat 2021, deplasarea elevilor în vederea participării la simulările pentru examenele naţionale, este circumscrisă altor motive justificate din ordinele Şefului Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă privind instituirea carantinei zonale şi reprezintă o excepţie de la măsura interzicerii circulaţiei persoanelor în afara locuinţei/gospodăriei, în interiorul şi în afara zonei carantinate. În unităţile de învăţământ din localităţile în care incidenţa cumulată în ultimele 14 zile este mai mare sau egală de/cu 6/ 1000 locuitori se pot organiza simulări ale examenelor naţionale, cu prezenţă fizică, după încetarea măsurilor de carantinare, conform unui calendar aprobat de Inspectoratul Şcolar Judeţean, nu mai târziu de 15 mai 2021”, se mai arată în comunicat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici