Pregătiri pentru vaccinarea în masă în România. Trei baze sportive dintr-un oraş vor fi transformate în centre de vaccinare

Primăria Galaţi va amenaja 36 de puncte pentru vaccinarea împotriva COVID-19 în trei baze sportive din oraş. Pentru amenajarea şi funcţionarea centrelor, municipalitatea estimează că va cheltui aproximativ două milioane de lei.

1322 afișări
Imaginea articolului Pregătiri pentru vaccinarea în masă în România. Trei baze sportive dintr-un oraş vor fi transformate în centre de vaccinare

Pregătiri pentru vaccinarea în masă în România. Trei baze sportive dintr-un oraş vor fi transformate în centre de vaccinare

Primăria Galaţi va amenaja 36 de centre de vaccinare în trei baze sportive din oraş. Acestea vor fi folosite pentru imunizarea populaţiei în etapa a treia a vaccinării. Municipalitatea se va ocupa şi de funcţionarea centrelor pe perioada campaniei de vaccinare pentru care va plăti aproximativ două milioane de lei.

„Este vorba despre Sala Siderurgistul (16 puncte), Sala Sporturilor (12) şi Patinoarul Dunărea (8). Astfel, Primăria asigură compartimentarea şi dotările necesare: panouri separatoare, frigidere, chiuvete mobile, calculatoare, imprimante, scaune, mese, paturi, dulapuri, pubele etc. De asemenea, se va face curăţenia şi dezinfectarea zilnică a spaţiilor. Cheltuielile necesare pentru buna funcţionare a cabinetelor sunt estimate la această dată la peste 2 milioane de lei, iar banii sunt alocaţi de la bugetul local”, au anunţat reprezentanţii Primăriei Galaţi.

Până în prezent, Primăria Galaţi a alocat în lupta împotriva COVID-19 suma de 14 milioane de lei, fonduri de la bugetul local. Reprezentanţii municipalităţii mai spun că, din total, doar patru milioane de lei au fost decontate de Guvern.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici