Premieră anunţată la Bursa Locurilor de Muncă

Marius Budăi anunţă o premieră la Bursa locurilor de muncă: Autoritatea Naţională pentru Protecţia Drepturilor Persoanelor cu Dizabilităţi au organizat standuri la care prezintă proiectul pentru achiziţionarea de tehnologii asistive persoanelor cu dizabilităţi care vor să se angajeze.

1851 afișări
Imaginea articolului Premieră anunţată la Bursa Locurilor de Muncă

Premieră anunţată la Bursa Locurilor de Muncă

„Astăzi (vineri - n.r.) se desfăşoară Bursa Locurilor de Muncă la nivel naţional. Ca o premieră, reprezentanţi ai Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Drepturilor Persoanelor cu Dizabilităţi au organizat standuri la care prezintă proiectul pe fonduri europene prin care se oferă vouchere de 5.000 de euro, pentru achiziţionarea de tehnologii asistive, persoanelor cu dizabilităţi care vor să se angajeze”, scrie pe Facebook Marius Budăi.

Ministrul Muncii precizează că a participat la Bursa Locurilor de Muncă de la Botoşani.

„M-a impresionat efortul DGASPC, care însoţeşte şi consiliază copiii din centrele de plasament care se apropie de vârsta majoratului, pentru a-i ajuta în căutarea unui loc de muncă. Doresc mult succes angajatorilor dar şi celor care sunt în căutarea unui loc de muncă! Felicit ANOFM pentru organizare”, conchide Budăi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
budăi,
proiecte,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici