PREMIERĂ INTERNAŢIONALĂ la Cluj: Emil Boc a oficiat opt căsătorii pe o platformă la 50 de metri înălţime - VIDEO, FOTO

Opt cupluri de tineri s-au căsătorit civil, sâmbătă, pe o platformă ridicată la o înălţime de 50 de metri deasupra Parcului Central din Cluj-Napoca, iar ceremoniile au fost oficiate de către primarul Emil Boc, evenimentul fiind o premieră internaţională.

2512 afișări
Imaginea articolului PREMIERĂ INTERNAŢIONALĂ la Cluj: Emil Boc a oficiat opt căsătorii pe o platformă la 50 de metri înălţime - VIDEO, FOTO

PREMIERĂ MONDIALĂ la Cluj: Emil Boc a oficiat opt căsătorii pe o platformă la 50 de metri înălţime

Potrivit unuia din reprezentanţii conceptului "Dinner in the sky", Ovidiu Bărbier, evenimentul de sâmbătă, de la Cluj-Napoca, este o premieră internaţională, primarul Emil Boc fiind primul edil din lume care oficiază căsătorii pe o platformă la 50 de metri altitudine.

"Asistaţi acum la o premieră internaţională. Emil Boc este primul primar din lume care oficiază căsătorii pe o astfel de platformă, chiar dacă platforme de tipul «Dinner in the sky» funcţionează momentan în 53 de ţări. Este pentru prima dată când platforma este folosită pentru oficierea de căsătorii", a declarat Ovidiu Bărbier, în timp ce platforma pe care se afla primul cuplu de miri era ridicată la 50 de metri deasupra Parcului Central.

Pe lângă miri şi primarul care a oficiat căsătoriile, pe platformă, care s-a ridicat din 40 în 40 de minute, au mai urcat alte 22 de persoane, rude şi prieteni ai mirilor, iar acompaniamentul muzical a fost realizat de Alexandra Violin.

Primii tineri care au urcat cu platforma deasupra Clujului erau emoţionaţi, la fel ca şi cei 22 de prieteni şi rude care îi însoţeau la înălţime, însă au declarat că sunt pregătiţi pentru marele moment.

La rândul său, primarul Emil Boc a declarat, după ce a căsătorit primul cuplu, că emoţiile sunt inevitabile, dar că toată lumea a fost relaxată, au ciocnit câte un pahar cu şampanie şi s-au bucurat de momentul inedit.

"DA" la înălţime!!! Casă de piatră! #Cluj2015

Posted by Emil Boc (Pagina Oficiala) on 18 Iulie 2015

"Este o experienţă unică pe care nu o trăieşti decât de puţine ori în viaţă, probabil. Ne bucurăm că aici la Cluj, în Capitala Europeană a Tineretului putem să oferim tinerilor o experienţă unică de viaţă, pentru chiar un moment unic, care este căsătoria. Toată lumea este relaxată, bine dispusă, este emoţia firească a acelui «Da» pe care îl spui pentru totdeauna şi mă bucur să văd că sunt tineri curajoşi, mulţi probabil nu ar avea curajul să urce la asemenea înălţime", a declarat corespondentului MEDIAFAX, primarul Emil Boc, după oficierea primei căsătorii la înălţime.

Boc a mai spus că el nu a avut deloc emoţii, întrucât a zburat de prea multe ori cu avionul ca să aibă vreo problemă.

Cele opt căsătorii la înălţime au fost oficiate în cadrul evenimentului "Wedding in the sky" (n.r. - Nuntă în cer), care face parte din programul Cluj Capitală Europeană a Tineretului 2015.

"Au fost opt cupluri care s-au căsătorit pe platforma «Dinner in the sky», platforma a fost adusă de la Bucureşti, astfel de platforme există în 53 de ţări, dar până acum nu au fost oficiate căsătorii pe ele, au fost folosite mai mult pentru evenimente private", a declarat corespondentului MEDIAFAX, Diana Apan, purtător de cuvânt "Cluj - Capitala Europeană a Tineretului 2015".

Diana Apan a precizat că cele opt cupluri norocoase au fost desemnate după ce s-au înscris pe pagina de Facebook a evenimentului, unde au postat şi un video cu povestea lor de dragoste. Şapte dintre ele au fost alese prin tragere la sorţi, iar ultimul cuplu a fost decis prin votul online al publicului, care a votat cea mai frumoasă poveste de dragoste.

"Dinner in the sky" este un concept de divertisment lansat în anul în 2006 de un grup de tineri din Bruxelles, extins în prezent în 53 de ţări.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici