Premieră pentru România: Cum arată parcarea de lângă Arena Naţională, prima din ţară cu terenuri de sport pe acoperiş - FOTO

Parcarea de lângă Arena Naţională, care are o capacitate de 1.250 de locuri, a fost inaugurată, vineri, de primarul Capitalei, Sorin Oprescu. Parcarea, prima din România care deţine terenuri de sport pe acoperiş, va fi funcţională începând de luni.

2073 afișări
Imaginea articolului Premieră pentru România: Cum arată parcarea de lângă Arena Naţională, prima din ţară cu terenuri de sport pe acoperiş - FOTO

Premieră pentru România: Cum arată parcarea de lângă Arena Naţională, prima din ţară cu terenuri de sport pe acoperiş (Imagine: Alexandru Solomon/Mediafax Foto)

Parcarea de lângă Arena Naţională are o capacitate de 1.250 de locuri, parter şi trei etaje, iar pe terasa parcării sunt amplasate două terenuri multifuncţionale pentru tenis sau baschet şi un teren de fotbal. Terenul de fotbal are un gazon sintetic format din trei straturi, de drenaj, de nisip şi de granule ecologice, fiind achiziţionat de la firma furnizoare de echipamente pentru Jocurile Olimpice.

Suprafaţa parcării este de 7.500 de metri pătraţi pentru toate etajele. Parcarea este dotată cu patru lifturi, camere de supraveghere şi senzori de lumină.

Potrivit reprezentanţilor municipalităţii, terenurile de sport vor fi folosite atunci când sunt evenimente sportive, pentru antrenamente, în afara evenimentelor organizate pe Arena Naţională fiind destinate publicului.

Primarul Capitalei a precizat că parcarea a costat aproximativ 35 de milioane de lei fără TVA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici