Premierul Boc şi soţia sa l-au botezat pe fiul liderului PDL Cluj, Daniel Buda

Premierul Emil Boc şi soţia sa, Oana, l-au botezat, duminică, pe băiatul preşedintelui PDL Cluj, deputatul Daniel Buda, în cadrul unei ceremonii desfăşurate la Seminarul Teologic Ortodox din Cluj-Napoca, la care au participat oficialităţi locale, parlamentari PDL, rude şi prieteni ai familiei Buda.

632 afișări
Imaginea articolului Premierul Boc şi soţia sa l-au botezat pe fiul liderului PDL Cluj, Daniel Buda

Premierul Boc şi soţia sa l-au botezat pe fiul liderului PDL Cluj, Daniel Buda (Imagine din arhiva Mediafax Foto/Gabriel Petrescu)

Boc a ajuns la Seminar după ora 13.00, însoţit de soţia sa, Oana, şi de cele două fiice, Cezara şi Patricia.

La botez au mai fost prezenţi prefectul de Cluj Florin Stamatian, primarul Sorin Apostu, secretarul de stat în MECI Cătălin Baba, şeful Loteriei Române, Gheorghe Benea, consilierul de stat Cynthia Curt, parlamentari PDL de Cluj şi şefi de servicii deconcentrate.

Boc a declarat, după ceremonie, că îi urează finului său, Patrick Daniel, "sănătate şi bucurii în viaţă".

"Îi urez sănătate şi bucurii în viaţă şi să se bucure de cei dragi. Acesta e cel mai important lucru în viaţă", a spus Boc.

Premierul a afirmat că fiul lui Daniel Buda este al şaselea sau al şaptelea copil pe care l-a botezat.

Micuţul Patrick Daniel a primit şi o Biblie din partea IPS Bartolomeu, mitropolitul Clujului, Albei, Crişanei şi Maramureşului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici