Premierul Dăncilă a convocat şedinţă la Guvern pentru evaluare pagubelor produse de inundaţii

Prim-ministrul Viorica Dăncilă a convocat, marţi, la Palatul Victoria, şedinţa operativă pentru evaluarea pagubelor produse de inundaţii şi a măsurilor rapide de intervenţie, după ce luni s-a deplasat în mai multe zone afectate din judeţele Buzău, Bacău, Covasna şi Braşov.

228 afișări
Imaginea articolului Premierul Dăncilă a convocat şedinţă la Guvern pentru evaluare pagubelor produse de inundaţii

Premierul Dăncilă a convocat şedinţă la Guvern pentru evaluare pagubelor produse de inundaţii

Şedinţa de la Guvern va începe la ora 10.00 şi vor participa ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţei Publice, Paul Stănescu, ministrul Afacerilor Interne, Carmen Daniela Dan, ministrul Apărării Naţionale, Mihai-Viorel Fifor, ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Petre Daea, ministrul Muncii, Lia-Olguţa Vasilescu, ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, ministrul Apelor şi Pădurilor, Ioan Deneş şi ministrul Tineretului şi Sportului, Ioana Bran.

De la ora 11.00 membrii Guvernului vor participa la Comandamentul pentru reducerea efectelor produse de pesta porcină.

Dăncilă s-a deplasat luni, alături de miniştrii Carmen Dan, Lucian Şova şi Petre Daea, în mai multe zone afectate de inundaţii din judeţele Buzău, Bacău, Covasna, Braşov, pentru a evalua pagubele şi a identifica cele mai rapide soluţii de sprijinire a oamenilor.

Ulterior, premierul a declarat, la Covasna că există diguri la care nu s-au mai făcut lucrări de consolidare de zeci de ani, precizând că a cerut Apelor Române să facă verificări, a transmis corespondentul MEDIAFAX.

Sute de gospodării din mai multe judeţe au fost inundate, sâmbătă, după ce digurile de protecţie ale râurilor fie au cedat, fie au fost depăşite de ape.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici