Premierul Emil Boc a plecat de la Guvern fără să stea de vorbă cu revoluţionarii

Premierul Emil Boc a plecat de la Guvern fără să stea de vorbă cu revoluţionarii, deşi iniţial aceştia au fost chemaţi la poarta Palatului Victoria de către un angajat al Serviciului de Protecţie şi Pază, care i-a asigurat că primul ministru va veni pentru o discuţie de câteva minute.

53 afișări
Imaginea articolului Premierul Emil Boc a plecat de la Guvern fără să stea de vorbă cu revoluţionarii

Premierul Emil Boc a plecat de la Guvern fără să stea de vorbă cu revoluţionarii (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Revoluţionarii s-au postat în faţa porţii Palatului Victoria şi au aşteptat ca premierul să iasă din sediul Guvernului pentru a vorbi cu el. Premierul însă s-a urcat direct în maşină, îndreptându-se spre Palatul Parlamentului, stârnind nemulţumirea revoluţionarilor, care au început să fluiere şi să huiduie.

Aproape 100 de revoluţionari s-au adunat în faţa sediului Guvernului şi au cerut ca premierul să vină la dialog, după ce secretarul de stat pentru Problemele Revoluţionarilor, Emilian Cutean, a fost condamnat, luni, la cinci ani de detenţie pentru că a prejudiciat Executivul cu peste 200.000 de lei.

Revoluţionarii au venit la Palatul Victoria după ce Judecătoria sectorului 1 l-a condamnat, luni, pe Emilian Cutean. Aceştia strigă "Am avut dreptate" şi "Victorie".

Fostul deputat PSD Emilian Cutean a primit o pedeapsă de cinci ani de închisoare pentru că a prejudiciat Guvernul cu peste 200.000 de lei în perioada în care a condus prima dată Secretariatul de Stat pentru Problemele Revoluţionarilor.

Totodată, Judecătoria sectorului 1 a decis condamnarea fostului director economic al Secretariatului, Danieala Sbârcea, la trei ani de închisoare cu suspendarea executării pedepsei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici