Preoţii din Arhiepiscopia Tomisului participă la prima acţiune de donare de sânge din 2021

  • Preoţii din Arhiepiscopia Tomisului participă la prima acţiune de donare de sânge din 2021. Orice zi de amânare poate costa o viaţă, spun organizatorii acţiunii.
  • Printre cei care vor dona sânge va fi IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului.
937 afișări
Imaginea articolului Preoţii din Arhiepiscopia Tomisului participă la prima acţiune de donare de sânge din 2021

Preoţii din Arhiepiscopia Tomisului participă la prima acţiune de donare de sânge din 2021

Reprezentanţii Arhiepiscopii Tomisului anunţă că joi va avea loc prima acţiune de donare de sânge din 2021 la care vor participa numeroşi preoţi. Acţiunea va începe dimineaţă, iar la prânz va dona sânge ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului.

„Arhiepiscopia Tomisului, prin Înaltpreasfinţitul Părinte Teodosie, îndeamnă clerul şi credincioşii din eparhie să dea dovadă de solidaritate şi iubire creştinească, prin participarea la campania de donare de sânge, căci orice zi de amânare poate costa o viaţă. Astfel, joi, 21 ianuarie, este programată prima campanie de donare de sânge din acest an. Se va desfăşura pe tot parcursul zilei, între orele 7.30 şi 13.30, pentru a nu se crea aglomeraţie, iar la ora 12.00 va fi prezent IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului”, au anunţat reprezentanţii arhiepiscopiei, pe Facebook.

Persoana care doreşte să doneze trebuie să fie într-o stare bună din punct de vedere fizic şi psihic. De asemenea, persoana trebuie să fie motivată de importanţa gestului donării de sânge, susţin preoţii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici