Preotul Calistrat, mesaj pentru şeful DSU: ”Unde te trezeşti domnule Raed Arafat, într-o ţară democratică sau într-o colonie?”

  • Preotul Calistrat din Iaşi i-a trimis un mesaj şefului DSU, Raed Arafat, în contextul discuţiilor apărute despre eventualele restricţii impuse în perioada Paştelui.
  • Preotul Calistrat: „De unde ştie "zeusul medicinei româneşti", acest "nostradamus al Covid 19", Raed Arafat ce va face virusul în noaptea de Înviere, respectiv în timpul Slujbei de Înviere, a vorbit personal cu el ?
5472 afișări
Imaginea articolului Preotul Calistrat, mesaj pentru şeful DSU: ”Unde te trezeşti domnule Raed Arafat, într-o ţară democratică sau într-o colonie?”

Preotul Calistrat, mesaj pentru şeful DSU: ”Unde te trezeşti domnule Raed Arafat, într-o ţară democratică sau într-o colonie?”

Preotul Calistrat, de la mănăstirea Vlădiceni-Iaşi, îl atacă pe şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU). Despre Raed Arafat, preotul spune că are tupeu şi că este străin de ortodoxie.

De unde ştie "zeusul medicinei româneşti", acest "nostradamus al Covid 19", Raed Arafat ce va face virusul în noaptea de Înviere, respectiv în timpul Slujbei de Înviere, a vorbit personal cu el ? Este de noaptea minţii, să vii cu 2 luni înainte, să le arunci românilor Ortodocşi în faţă cu praf, spunând că nu au dreptul să participe la cea mai mare sărbătoare a creştinătăţii "ÎNVIEREA LUI HRISTOS", din cauza unor poveşti imaginare, inventate de un tupeu fără limite, a unui străin de ortodoxie, dar care dă ordin ca un patriarh în biserica lui Hristos”, a scris, pe Facebook, preotul Calistrat.

După ironie, preotul Calistrat trece la întrebări.

Dumneata, unde te trezeşti domnule Raed Arafat, într-o ţară democratică sau într-o colonie? Îţi pare că România este un trib înapoiat de proşti unde dumneata te plimbi, ca "împăratul chior în ţara orbilor"? Bună dimineaţa domnule Arafat! Dumneata eşti cetăţean străin, într-o ţară majoritar Ortodoxă condusă spiritual de un Patriarh, de un Sfânt Sinod, de 50 de ierarhi ortodocşi. Cum de vă permiteţi, să daţi directive şi să stabiliţi programul liturgic de "SFÂNTA ÎNVIERE",Bisericii Ortodoxe, fără consultaţii prealabile cu Sfântul Sinod, cu Parlamentul României cu Preşedintele, deşi nici politicul nu are mari cunoştinţe despre cultul Ortodox Creştin? Cum şi pe ce criteriu ştiinţific, stabiliţi pericolozitatea unui virus în timp, înainte de a cerceta nişte date relevante, conform datelor din laboratorul de specialitate?”, se întreabă preotul Calistrat pe reţeaua de socializare.

La finalul mesajului, preotul din Iaşi le cere credincioşilor să se roage pentru eradicarea viruşilor politici periculoşi şi pentru îngenuncherea satanei şi a lucrătorilor răului din lume.

„Preoţi şi creştini treziţi-vă din somnul raţiunii lăsaţi văicărelile, să ne unim în credinţă şi în rugăciune, să trecem la post şi Sfinte Liturghii cu tot clerul preoţi şi ierarhi, să eradicăm odată toţi viruşii politici periculoşi, care ucid sufleteşte poporul român atât moral cât şi spiritual. Oare nu poate o ţară Ortodoxă cu atâţia creştini practicanţi, atâţia clerici rugători la sfintele altare, prin nemărginita putere a lui Dumnezeu să înalţe rugăciuni atât de plăcute şi primite la Dumnezeu, să ne izbăvească de toate aceste curse viclene ce vin de la lume, de la diavol şi de la lucrătorii lui? Oare rămâne Dumnezeu de batjocură în lume, după voai fiecăruia care i se năzare să mai aducă câte un amendament şi câte o restricţie, legat de trăirea spirituală şi viaţa creştină a românilor, datorită unui virus gripal de tip Covid 19? Treziţi-vă români creştini la rugăciune, să îngenunchem pe Satana şi pe lucrătorii răului în lume”, mai spune preotul ieşean.

Concluzia îi aparţine: „Însă noi trebuie să fim tari şi treji, nu dormind în nepăsare somnul raţiunii, aşa se nasc în jurul nostru monştrii, care ne vor înghiţi într-o bună zi”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici