Preşedinta Consiliului Elevilor: Elevii îşi pierd din ce în ce mai mult încrederea în sistem

Preşedinta Consiliului Naţional al Elevilor (CNE), Miruna Croitoru, spune că elevii îşi doresc ca greva din Educaţie să se încheie cât mai curând şi spune că, asemenea profesorilor, elevii îşi pierd din ce în ce mai mult încrederea în sistem.

193 afișări
Imaginea articolului Preşedinta Consiliului Elevilor: Elevii îşi pierd din ce în ce mai mult încrederea în sistem

Preşedinta Consiliului Elevilor: Elevii îşi pierd din ce în ce mai mult încrederea în sistem

Este o situaţie care ne dezavantajează pe toţi, susţine Miruna Croitoru, referindu-se la greva declanşată de sindicatele din învăţământul preuniversitar.

„Ne-am dori ca toată această situaţie să se încheie cât mai devreme, ba chiar să se încheie săptămâna aceasta, astfel încât de săptămâna viitoare să revenim la cursuri în mod normal. Această situaţie nu este benefică pentru nimeni. CNE mereu a susţinut toate revendicările cu care sindicatele vin pentru că atunci când vorbim despre o salarizare corespunzătoare vorbim şi despre o creştere a calităţii”, a spus Miruna Croitoru la finalul întâlnirii avute marţi la Guvern.

Ea susţine că elevii îşi pierd încrederea în sistem.

„În momentul în care sindicatele au anunţat că nu mai au încredere în sistem şi că şi-au pierdut încrederea, ne punem întrebarea cum mai pot elevii să aibă încredere în sistem. (...) Pe lângă că venim la şcoală şi nu facem ore sau nu venim la şcoală deloc sau facem în format hibrid, greva afectează elevii din România pentru că îşi pierd şi ei din ce în ce mai mult încrederea în sistem”, a adăugat preşedinta CNE.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici