Preşedintele Asociaţiei Colectiv, apel către patronii de cluburi: Să ridice o rază de lumină spre cer

Preşedintele Asociaţiei Colectiv, Eugen Iancu, a făcut, vineri, un apel către patronii de cluburi ca duminică, la ora 22.32, oră la care în urmă cu un an izbucnea incendiul de la Colectiv, în care au murit 64 de tineri, să ţină un moment de reculegere şi ”să ridice o rază de lumină spre cer”.

151 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Asociaţiei Colectiv, apel către patronii de cluburi: Să ridice o rază de lumină spre cer

Preşedintele Asociaţiei Colectiv, apel către patronii de cluburi: Să ridice o rază de lumină spre cer (Imagine:Andreea Alexandru/ Arhiva Mediafax Foto)

”Noi duminică, la 22.32 vom aprinde un proiector, un tun de lumină. Aş ruga pe toţi patronii de cluburi ca la 22.32, poate ar putea face un astfel de gest, să ţină un mic moment şi să ridice spre cer o rază de lumină. Noi o vom face de la Colectiv”, a spus Eugen Iancu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici