Preşedintele Băsescu îl decorează pe Viorel-Mihai Ciobanu, fost judecător la CC în 1992-1998

Preşedintele Traian Băsescu a semnat miercuri decretul de decorare a profesorului universitar doctor Viorel-Mihai Ciobanu, pentru contribuţia sa remarcabilă la dezvoltarea şi afirmarea gândirii juridice româneşti, pentru activitatea sa ca profesor universitar şi ca membru în instituţii academice.

244 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Băsescu îl decorează pe Viorel-Mihai Ciobanu, fost judecător la CC în 1992-1998

Viorel-Mihai Ciobanu (Imagine: Cristian Matei/ Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat de presă al Administraţiei Prezidenţiale, preşedintele Traian Băsescu a conferit Ordinul Naţional „Steaua României” în grad de Ofiţer profesorului universitar doctor Viorel-Mihai Ciobanu, pentru contribuţia sa remarcabilă la dezvoltarea şi afirmarea gândirii juridice româneşti, precum şi în considerarea prodigioasei sale activităţi ca profesor universitar şi ca membru în diferite instituţii academice, ştiinţifice şi de arbitraj internaţional.

Decorarea a fost făcută la propunerea consilierului prezidenţial Claudiu Dinu, şeful Departamentului Constituţional Legislativ al Administraţiei Prezidenţiale.

Juristul Viorel-Mihai Ciobanu a deţinut funcţia de judecător la Curtea Constituţională în perioada 1992-1998 şi este autorul mai multor lucrări de drept civil.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici