Preşedintele Traian Băsescu a ajuns la ArcelorMittal Galaţi

Preşedintele Traian Băsescu a ajuns, miercuri, la combinatul siderurgic ArcelorMittal Galaţi, unde a fost primit de reprezentanţi ai administraţiei unităţii

197 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Traian Băsescu a ajuns la ArcelorMittal Galaţi

Preşedintele Traian Băsescu a ajuns la ArcelorMittal Galaţi (Imagine: Mediafax Foto)

Băsescu a ajuns la ArcelorMittal în jurul orei 12.50, urmând să aibă discuţii cu reprezentanţii conducerii combinatului.

După vizita la ArcelorMittal, preşedintele se va deplasa la Şantierul Naval Galaţi.

Preşedintele Traian Băsescu a mai vizitat, luni, Uzinele Dacia de la Mioveni, Combinatului Oltchim Râmnicu Vâlcea şi Uzinele Ford de la Craiova.

Reprezentanţii combinatului ArcelorMittal Galaţi au anunţat, recent, că vor reduce producţia, pentru a nu rămâne cu tablă pe stoc, însă nu vor face concedieri.

Restrângerea activităţii combinatului a lăsat însă fără loc de muncă angajaţii altor firme din zonă. Astfel, peste 300 de angajaţi ai unor societăţi gălăţene care au contracte cu ArcelorMittal Galaţi au fost disponibilizaţi în ultimele zile sau urmează să-şi piardă locul de muncă în perioada următoare, conform notificărilor primite de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Galaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici