Preşedinţia a primit rezultatul expertizei asupra filmului de la Ploieşti

Institutului Naţional de Expertize Criminalistice (INEC) anunţă, miercuri, că a transmis Administraţiei Prezidenţiale rezultatul verificărilor solicitate de instituţie în legătură cu autenticitatea unei înregistrări din campania electorală din 2004 în care şeful statului pare că loveşte un copil.

18 afișări
Imaginea articolului Preşedinţia a primit rezultatul expertizei asupra filmului de la Ploieşti

Preşedinţia a primit rezultatul expertizei asupra filmului de la Ploieşti (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Institutul Naţional de Expertize Criminalistice informează că rezultatul avizului solicitat a fost comunicat, miercuri 2 decembrie, autorităţii publice care l-a solicitat", se precizează în comunicatul INEC.

Institutul Naţional de Expertize Criminalistice (INEC) mai arată că a primit, luni, din partea Administraţiei Prezidenţiale, o solicitare a preşedintelui României, Traian Băsescu, pentru emiterea unui aviz de specialitate prin care să se stabilească dacă imaginile din campania electorală din toamna anului 2004, de la Ploieşti, difuzate de ziarul "Gardianul" şi preluate de posturile TV, conţin urme de intervenţie tehnică în sensul modificării integrităţii.

Sursa citată mai precizează că rezultatul poate fi făcut public "doar de către autoritatea care l-a solicitat".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici