Prietenul lui Neşu munceşte cot la cot cu salvatorii pentru a ajuta victimele cutremurului

Belgianul Dries Mertens, fotbalistul echipei Galatasaray, şi soţia Katrin s-au pus la dispoziţia autorităţilor turce într-un centru de colectare din Istanbul, după ce, la Napoli, oraşul pentru care a jucat după plecarea de la Utrecht (formaţie unde a fost coleg cu Mihăiţă Neşu), aducea pizza celor fără adăpost.

787 afișări
Imaginea articolului Prietenul lui Neşu munceşte cot la cot cu salvatorii pentru a ajuta victimele cutremurului

Mertens, cu faţa, apucând de un colet

Dries Mertens nu dă niciodată înapoi. Atacantul belgian, care s-a mutat la Galatasaray vara trecută, după 9 sezoane la Napoli, şi-a suflecat mânecile, mişcat de tragedia care a lovit Turcia.

El şi soţia sa Katrin s-au pus la dispoziţie în centrul organizat de club pe Stadionul Nef, pentru a descărca şi organiza ajutoarele care sosesc pentru victimele cutremurului. Galatasaray a furnizat fotografii cu Mertens pe contul de Instagram al clubului.

Nu este nimic nou pentru jucătorul belgian care s-a remarcat în repetate rânduri prin atenţia acordată celor nevoiaşi. În Napoli mergea ocazional noaptea cu câţiva prieteni pentru a distribui pizza celor fără adăpost. Sau s-a dedicat strângerii hainelor pentru copii şi vizitei la spital.

Totodată, Dries a fost un sprijin constant pentru Mihăiţă Neşu, colegul său de la Utrecht, perioada 2009-2011.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici