Prima intervenţie a poliţiştilor Biroului Poliţia Animalelor. Ei au salvat un cal în Sibiu

  • Poliţiştii Biroului Poliţia Animalelor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu au emis primul ordin de plasare în adăpost a unui animal abandonat.
  • Este vorba despre un cal care a fost luat în ocrotire de reprezentanţii asociaţiei Prietenii Berzelor.
286 afișări
Imaginea articolului Prima intervenţie a poliţiştilor Biroului Poliţia Animalelor. Ei au salvat un cal în Sibiu

Prima intervenţie a poliţiştilor Biroului Poliţia Animalelor. Ei au salvat un cal în Sibiu

Potrivit poliţiştilor din Sibiu, luni seara, un bărbat a anunţat că a găsit un cal abandonat, căzut pe un teren amplasat la ieşirea din localitatea Marpod, în apropierea unui drum public.

Poliţiştii din cadrul Biroului Poliţia Animalelor au mers la faţa locului şi au decis să emită un ordin de plasare a animalului într-un adăpost.

„În urma evaluării stării de sănătate a animalului, efectuată de către ofiţerul specialist medic veterinar din cadrul B.P.A. Sibiu s-a stabilit că animalul prezenta mai multe răni, atât mai vechi, cât şi recente, calul în vârstă de 10 ani fiind într-o stare de îngrijire mediocră. Având în vedere că animalul se afla într-o stare de pericol iminent, nesupravegheat, supus riscurilor generate de temperaturile scăzute, poliţiştii din cadrul Biroului Poliţia Animalelor au emis ordin de plasarea a animalului într-un adăpost pentru o perioadă de 45 de zile. Ordinul a fost pus în aplicare de ONG Prietenii Berzelor”, au anunţat poliţiştii.

Agenţii continuă ancheta în vederea identificării proprietarului animalului şi aplicării măsurilor legale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici