Prima platformă digitală a statului român care înregistrează un milion de utilizatori

  • Ghişeul.ro a înregistrat luni utilizatorul cu numărul 1.000.000.
  • Este prima platformă digitală a statului român care înregistrează un număr atât de mare de utilizatori.
320 afișări
Imaginea articolului Prima platformă digitală a statului român care înregistrează un milion de utilizatori

Prima platformă digitală a statului român care înregistrează un milion de utilizatori

Potrivit unui comunicat al Agenţiei pentru Digitalizarea României (ADR), utilizatorul cu numărul un milion este o persoană fizică din Sectorul 4 al Municipiului Bucureşti care şi-a achitat impozitele.

De la începutul anului 2021, peste 230.000 de utilizatori s-au înscris pe ghişeul.ro, media zilnică fiind de aproape 2700 de utilizatori noi.

„La zece ani de la crearea sa, platforma Ghişeul.ro face istorie, înregistrând astăzi recordul absolut pentru administraţia publică din România: prima platformă digitală a statului român care ajunge la 1.000.000 de utilizatori. În plus faţă de creşterea exponenţială a utilizatorilor noi, în doar trei luni platforma a procesat aproximativ 950.000 de tranzacţii, în valoare de aproape 350.000.000 lei. Tot mai mulţi români au descoperit că ghişeul digital este simplu de utilizat, rapid şi sigur”, a declarat Octavian Oprea, preşedintele interimar al Autorităţii pentru Digitalizarea României.

Acesta a amintit că românii mai au la dispoziţie doar 3 zile pentru a beneficia de reducerea de 10% la plata anuală integrală a impozitului pe clădiri, terenuri şi mijloace de transport pentru persoanele fizice.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici