Prima reacţie a premierului Cîţu în cazul bărbatului decedat la Piteşti după intervenţia poliţiştilor: I-am cerut ministrului Bode o anchetă rapidă VIDEO

Premierul Florin Cîţu a anunţat că a vorbit cu ministrul de Interne, Lucian Bode, despre bărbatul din Piteşti care a murit după ce a fost imobilizat de poliţişti. I-am cerut ministrului o anchetă rapidă, cei vinovaţi vor plăti, a spus prim-ministrul.

643 afișări
Imaginea articolului Prima reacţie a premierului Cîţu în cazul bărbatului decedat la Piteşti după intervenţia poliţiştilor: I-am cerut ministrului Bode o anchetă rapidă VIDEO

Prima reacţie a premierului Cîţu în cazul bărbatului decedat după intervenţia brutală a poliţiştilor la Piteşti: I-am cerut ministrului Bode o anchetă rapidă

Premierul a fost întrebat dacă ministrul de Interne, Lucian Bode, ar trebui să demisioneze în urma cazului de la Piteşti, pe modelul fiecare elev este responsabilitatea Ministerului Educaţiei, fiecare pacient este responsabilitatea Ministerului Sănătăţii.

„Acolo am cerut... am avut o discuţie cu domnul Bode, i-am cerut o anchetă foarte rapidă şi i-am spus că vinovaţii trebuie să răspundă. Deja înţeleg că se ocupă de situaţie. Nu am toate informaţiile în acest moment”, a spus premierul Florin Cîţu.

Declaraţiile au fost făcute duminică la finalul şedinţei Centrului Naţional de Conducere şi Coordonare a Intervenţiei.

Un bărbat de 63 de ani, din Piteşti, a murit la puţin timp după ce a fost imobilizat de poliţişti. Bărbatul consuma băuturi alcoolice la o masă a unui restaurant unde izbucnise un incendiu.

Medicul legist al cazului de la Piteşti a anunţat că bărbatul imobilizat de poliţişti a avut o moarte violentă. Bărbatul a murit asfixiat şi a avut mai multe traumatisme. Procurorul de caz a dezvăluit că se fac cercetări asupra faptelor şi încă nu este vizată o persoană.

IPJ Argeş a anunţat că a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de purtare abuzivă şi ucidere din culpă.

VIDEO. Atenţie, imagini cu impact emoţional

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici