Prima zi de înscrieri la Academia de Poliţie "Alexandru Ioan Cuza" Bucureşti. Câte locuri sunt scoase la concurs

Înscrierile la Academia de Poliţie "Alexandru Ioan Cuza" Bucureşti încep, marţi, instituţia având disponibile, pentru concursul din acest an, 855 de locuri libere. Admiterea are loc pe baza unui concurs.

4431 afișări
Imaginea articolului Prima zi de înscrieri la Academia de Poliţie "Alexandru Ioan Cuza" Bucureşti. Câte locuri sunt scoase la concurs

Înscrierile la Academia de Poliţie "Alexandru Ioan Cuza" Bucureşti încep marţi

Astfel, înscrierea candidaţilor pentru Facultatea de Ştiinţe Juridice şi Administrative-Specializarea „Drept”, Facultatea de Poliţie de Frontieră şi Facultatea de Jandarmi are loc în data de 1 august, înscrierea absolvenţilor de liceu pentru Facultatea de Pompieri are loc tot în data de 1 august, iar pentru Facultatea de Arhivistică, acest proces are loc între 31 iulie şi 4 august.

Candidaţii se vor prezenta, pentru înscrierea la această unitate de învăţământ, la sediul Academiei de Poliţie situat în Aleea Privighetorilor nr. 1-3 din Capitală.

În acest an, Academia de Poliţie "Alexandru Ioan Cuza" Bucureşti scoate la concurs 855 de locuri, dintre care 650 la buget, iar 205 la taxă. Pentru participarea la concursul de admitere, candidaţii vor achita o taxă în valoare de 350 de lei.

Pentru a deveni studenţi, candidaţii trebuie să treacă cu bine de două probe, una medicală şi una sportivă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici