Primăria Brăila dă în judecată Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă pentru că a impus o serie de restricţii la un festival

  • Primăria municipiului Brăila dă în judecată Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă pentru că a impus o serie de restricţii la Festival Peştelui organizat cu fonduri europene.
  • Edilul şef al Brăilei susţine că nu a fost consultat şi că oraşul riscă să să piardă finanţarea europeană.
606 afișări
Imaginea articolului Primăria Brăila dă în judecată Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă pentru că a impus o serie de restricţii la un festival

Sursă foto: adevărul.ro

Primăria Brăila va solicita în instanţă suspendarea deciziei prin care Consiliul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a impus o serie de restricţii la Festivalul Peştelui. Este vorba despre un eveniment organizat cu fonduri europene începând de joi până duminică pe Faleza Dunării.

Primarul Marian Dragomir susţine că nu a fost consultat şi că este o decizie greşită care ar putea duce la pierderea finanţării europene. Pe ultima sută de metri, CJSU a permis consumul produselor alimentare la restaurantele din zona în care se organizează festivalul.

„Noi nu am fost invitaţi să participăm la şedinţa comitetului. Nici nu am fost consultaţi. Ei, prin măsurile pe care le-au luat, periclitează organizarea unui festival realizat cu fonduri europene. Au introdus restricţii într-o zonă mai mare decât locul în care se organizează festivalul, au afectat şi alţi comercianţi. Oricum, au făcut un mic pas înapoi şi au permis consumul alimentelor la mesele din restaurante, bineînţeles cu respectarea normelor sanitare”, a declarat, pentru MEDIAFAX, primarul oraşului Brăila, Marian Dragomir.

Festivalul Peştelui este un eveniment al Primăriei Brăila, finanţat din fonduri europene şi ajuns la a doua ediţie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici