Primăria Braşov a lansat campania „Liber la vaccinare, liber la viaţă!”

Primăria Braşov a lansat miercuri campania ,,Liber la vaccinare, liber la viaţă!”. Este vorba despre o campanie prin care braşovenii sunt invitaţi să se vaccineze şi astfel să revină la viaţa normală de dinainte de pandemie.

529 afișări
Imaginea articolului Primăria Braşov a lansat campania „Liber la vaccinare, liber la viaţă!”

„Liber la vaccinare, liber la viaţă!”

Campania conţine o suită de evenimente, anunţă Primăria Braşov. ,,Liber la cultură!”, ,,Liber la concerte!” sau ,,Liber în biserici!” sunt trei dintre cele 10 evenimente pregătite de autorităţi. Evenimentele se vor desfăşura săptămânal, pe parcursul a două luni, şi în cadrul acestora se va face vaccinarea doritorilor fără programare.

În această perioadă, Braşovul va organiza un maraton de evenimente de vaccinare, tocmai pentru că ne dorim libertatea de a ne întoarce la vieţile noastre de dinainte şi pentru că ne dorim, în această comunitate mare care este municipiul Braşov, să interacţionăm cu lucrurile de care ne este dor: cultura, ne e dor să participăm la competiţiile sportive, ne e dor de concerte, ne e dor de restaurante. Tocmai de aceea, campania «Liber la vaccinare, liber la viaţă!» îşi propune să ne aducă aproape de aceste activităţi de care ne este dor şi să ne aducă aminte că ne putem întoarce la ele doar vaccinându-ne într-un ritm susţinut şi făcând asta cât mai mulţi dintre noi“, a declarat viceprimarul Flavia Boghiu.

Dozele de vaccin vor fi distribuite de Direcţia de Sănătate Publică.

Noi suntem parteneri în acest proiect din punct de vedere logistic, suntem cei care aducem atât vaccinurile cât şi resursa umană. În acest moment suntem pregătiţi pentru a livra cele 500 de doze necesare primei activităţi din proiectul de vaccinare început de Primăria Braşov, cel care se va desfăşura la Teatrul Dramatic în data de 3 mai”, a spus Andrea Neculau, directorul DSP.

Cele 10 evenimente se vor derula pe parcursul lunilor mai şi iunie, duminica sau în zilele de sărbătoare naţională, în mai multe locuri neconvenţionale. Programul centrelor va fi de 12 ore, între orele 8.00 şi 20.00. Vaccinul care va fi utilizat în cadrul acestei campanii este cel produs de firma Pfizer-BioNTech, au precizat cei de la Primăria Braşov.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici